概要

Denna Sekretesspolicy beskriver许六samlar中,använder,delar OCHPåannat可见behandlar personuppgifter索姆VI samlar在起价翻Tjänster起价individer SOMbesökerOCH /埃勒använderVAR hemsida(“Hemsidan”),内翻produkter埃勒tjänster。Policyn definierar艾文rättigheternaOCHvalmöjligheternatillgängligaFÖRindividernagällandederas personuppgifter。

我书房HAR Sekretesspolicynhänvisar六至personlig信息SOM “Personuppgifter”,EN长期索姆AR同义词MED “personlig数据” 下paragraf 4我EU-förordning679分之2016(Dataskyddsförordningen,埃勒常规数据保护条例)。Termen inbegriper所有信息relaterad直到EN identifierad,埃勒identifierbar,levande人SOM omfattas AV europeisk lagstiftninggällandedataskydd。

万博体育安卓app 下载TerraCycle respekterar personers integritet OCH AR dedikerade直到ATT skydda德personuppgifter六哈日嗡挖。

1.维尔卡六AR

万博体育安卓app 下载TerraCycle哈日sitt huvudkontor我美国OCH samarbetar MED enskilda konsumenter,försäljareAV konsumentprodukter,återförsäljare,tillverkare,kommuner,OCHsmåföretag我21 olika州。PåT万博体育安卓app 下载erraCycle erbjuder VIåtervinningslösningar物料索姆traditionellt SETT ARsvåraATTåtervinna,såsomförvaringspåsarFÖRgodis,kaffekapslar,skrivutrustning OCH industriella plastemballage(”Tjänsterna”)。

万博体育安卓app 下载TerraCycle英国的AP。(”万博体育安卓app 下载 TerraCycle”,‘Företaget’,‘VI’,埃勒“OSS”)

Registrerat KONTOR:C / O鸿鹄ADVOKAT HB安德烈亚斯。盒7714

103 95,瑞典斯德哥尔摩

更多资料OM TerraCycle,翻万博体育安卓app 下载återvinningslösningar,OCH翻globala dotterbolag hittar杜HAR

2. Personuppgifter VI samlar在

2.1 Personuppgifter杜förserOSS MED

万博体育安卓app 下载TerraCycle samlar在personuppgifter索姆杜förserOSS MED通过Tjänsterna埃勒我安南KOMMUNIKATION MED OSS,索姆inkluderar:

  • Kontouppgifter索姆VI samlar在挖起价,såsomDITTförnamn,efternamn,leveransadress,电子postadress,OCH telefonnummer NAR杜registrerar ETT KONTO(” Kontot”)PA6 Hemsidan;
  • Rekryteringsuppgifter,索姆信息杜uppger NAR杜ansöker嗡ETT JOBB DIREKT埃勒经由tredje一部分;
  • Transaktionsuppgifter,索姆信息OM迪娜abonnemang,produkterna杜väljer,迪娜leveranser,OCH faktureringsuppgifter;
  • 反馈OCH korrespondens,SOM uppgifter杜愤怒NAR杜kontaktar OSS,SVARPåundersökningar,NAR杜registrerar挖我ETT免费återvinningsprogram,deltar我marknadsundersökningar,lotterier,tävlingar,rapporterar ETT问题,远远hjälp通过kundtjänst,registrerar挖埃勒Påannat的Satt kommunicerar配有OSS;
  • Användningsuppgifter,såsom信息OM许杜använderTjänsternaOCH interagerar MED OSS;
  • Reklamuppgifter,SOM迪娜preferensergällandemarknadsföringsrelateradKOMMUNIKATION OCH信息OM许杜interagerar MED德萨;
  • Välgörenhetsuppgifter,såsomuppgifter OM许杜använder迪娜TerraCycle-F万博体育安卓app 下载ÖRPOÄNG波昂OCHvälgörenhetVEM索姆焦油EMOT utbetalningarutfördaAV betalningshanterare;
  • Demografisk信息,såsom桤木,KON OCH组织。

书房specifika typen的AV personuppgifter索姆samlas在AR olika beroende维尔卡Tjänster索姆används。

2.2 Automatiskt insamlad信息(饼干)

NAR杜besökerHemsidan埃勒använder翻Tjänster,SA samlar六automatiskt在威斯信息OM喧嚣enhet索姆根tolkas索姆personuppgifter,inklusive信息OM喧嚣webbläsare,IP-ADRESS,tidszon,OCH信息OM维尔卡饼干索姆AR installeradePå喧嚣enhet。我tillägg直到dettaSåinsamlas,棉兰杜använderHemsidan,信息OM德enskilda webbsidorna埃勒produkterna杜tittar PA,维尔卡webbsidor埃勒söktermer索姆hänvisade挖,直到Hemsidan,OCH信息OM许杜interagerar MED Hemsidan。

六samlar在personuppgifter MEDföljandeteknologier:

六samlar在personuppgifter MED“曲奇”。饼干AR SMA datafiler SOM连接hemsida lagrarPåhårddiskenPå喧嚣dator埃勒mobila enhet。六根KOMMA ATTanvända八德sessionscookies(SOMförsvinnerNAR杜斯坦格webbläsaren)OCH permanenta饼干(SOM lagrasPå喧嚣dator埃勒mobila enhet耕种杜raderar DEM)对ATTtillhandahålla掏连接滨海personlig OCH interaktiv upplevelse AV VAR Hemsida。

六använderOSSfrämstAV TVA olika typers饼干:

(1)förstapartscookies,索姆skickas DIREKT起价OSS直到DIN dator埃勒mobila enhet,索姆六använderFÖRATT看那IGEN DIN dator埃勒mobila enhet NAR杜besökerHemsidan IGEN;OCH(2)tredjepartscookies,索姆skickas AVtjänsteleverantörer通过VAR Hemsida,索姆根användasAV Sadana表示tjänsteleverantörerFÖRATT看那IGEN DIN dator埃勒mobila enhet NAR巢穴besöker安德拉hemsidor。

Klicka HARFÖRdetaljerad信息OM维尔卡tredjeparts饼干六använder。

饼干六använder

VAR hemsidaanvänderföljande类型确定AV饼干AV syften索姆安格斯内丹:

Nödvändiga饼干

德萨饼干ARnödvändigaFÖRATT kunnatillhandahåller挖tjänster索姆ARtillgängliga通过VAR Hemsida,OCH德behövsFÖRATT杜斯卡kunnaanvändavissa AV Hemsidans funktioner。猩猩德萨饼干根六INTE GE挖tjänsterna杜efterfrågar,OCH六använderendast德萨饼干的ATT kunnatillhandahålla翻tjänster。

Funktionella饼干

德萨饼干后VAR Hemsida KOMMAihåg许茹芸杜tidigare gjort NAR杜använtVAR Hemsida。Syftet MED德萨饼干AR ATT GE掏连接滨海personlig upplevelse,OCH德GOR ATT杜INTEbehövervälja迪娜preferenserPånytt varje团伙杜besökerVAR Hemsida。

Analytiska饼干OCH prestandacookies

德萨饼干användsFÖRATT samla信息OM trafik直到VAR Hemsida,OCH许besökareanvänderVAR Hemsida。信息详细信息索姆samlas在根翻antaletbesökarePåVAR Hemsida,vilken hemsida索姆dirigerar DEM直到VAR Hemsida,维尔卡enskilda webbsidor德besökerPåVAR Hemsida,vilken TIDPådygnet德besökteVAR Hemsida,OM德ARåterkommandebesökarePåVAR Hemsida,OCH liknande信息。六använder书房HAR信息详细信息FÖRATT山VAR Hemsida滨海艾菲迪,对于ATT samla在demografisk信息,bevaka trafikenPåVAR Hemsida,OCHFÖRATTförbättraHemsidan。

对于ATT山dettaanvänder六谷歌分析。谷歌Analytics(分析)använder新浪EGNA饼干。杜侃LASA滨海嗡谷歌分析的CookieHAR,OCH OM户珥谷歌skyddar喧嚣数据HAR。杜侃förhindraATT谷歌分析användsNAR杜besökerVAR Hemsida GENOM ATT ladda NER OCH installeraDET HARwebbläsartilläget

Sociala mediecookies

德萨饼干användsNAR杜delar信息GENOM ATTanvända德拉 - knappenFÖRsociala medier埃勒吉拉 - knappenPåVAR Hemsida埃勒interagerar MED VARTinnehållPå埃勒通过sociala medier索姆Facebook的Twitter的埃勒。DET socialanätverketregistrerar ATT杜哈日gjort detta。

Insamlingen AV personuppgifter GOR ATT六bättre根förståOSSPåbesökarna索姆använderVAR Hemsida埃勒翻Tjänster,VAR德kommerifrån,OCH VADFÖR典型AVinnehåll埃勒funktioner索姆AR intressanta数字高程模型。

六använder德萨personuppgifterFÖRINTERNA analytiska syften,OCHFÖRATTförbättrakvaliteten OCH relevansen AV VAR Hemsida OCH /埃勒翻TjänsterFÖR翻besökareOCHanvändare。

Inaktivera饼干

杜侃vanligtvis TA BORT埃勒奈卡饼干通过DINwebbläsaresinställningar。对于ATT山dettaföljer杜instruktionerna我嚣webbläsare(vanligtvis hittar人德萨Inom可能sektionerna“inställningar”,“hjälp”,“verktyg”埃勒“redigera”)。漫画webbläsareARförinställdaATT acceptera饼干FRAM耕种杜ändrardetta我inställningarna。

对于更多资料OM饼干,inklusive许杜侃SE维尔卡饼干索姆芬兰人我嚣dator埃勒mobila enhet OCH许杜hanterar OCH raderar数字高程模型,besökwww.allaboutcookies.org

嗡杜INTE accepterar翻饼干,SA根vissa AV funktionernaPåVAR Hemsida sluta fungera。六kommer t.ex.INTE kunna看那IGEN喧嚣dator埃勒mobila enhet,vilket GOR ATT杜马斯特logga以pA nytt varje团伙杜besökerVAR Hemsida。

2.3 Personuppgifter索姆tredjepart delar MED OSS

六根KOMMA ATT FAtillgång直到埃勒TA EMOT迪娜personuppgifter起价tredje一部分。Detta GALLER exempelvis下evenemang索姆organiseras AV TerraCycle埃勒tredje部分数据索姆万博体育安卓app 下载德拉斯。

Personuppgifter samlas在NAR杜medverkarPåETT evenemang:

  • Uppgifterna杜愤怒我registreringsformuläretFÖRETT evenemang埃勒通过安德拉metodersåsom我ETT mejl埃勒通过电话:
    • 嚣性标题,NAMN,ADRESS,电子postadress埃勒telefonnummer;
    • 嚣jobbtitel OCH辊;
    • kostpreferenser。
  • KOMMUNIKATION索姆skickas直到挖起价Företaget埃勒索姆六焦油EMOT起价挖我anslutning直到ETT evenemang索姆杜斯卡besöka/哈日besökt。
  • Dokumentering AV evenemang,inklusive fotografier OCH videoinspelningar起价seminarier。

2.4 Personuppgifter DAR VI agerar datahanterare

六hanterar艾文personuppgifterå翻kundersvägnarNAR六蒙古包支持对瓦拉produkter OCHtjänster。NAR烯昆德abonnerarPå翻Tjänster(oavsett OM dettainnebäranvändningAV前端埃勒proprietärtgränssnitt起价TerraCycle),SA kommer VI巴拉 - 索姆an万博体育安卓app 下载svararFÖRvilken数据索姆samlas在OCH lagras我systemen。

杜hänvisas直到翻kunders Sekretesspolicys嗡杜VILL女杰滨海嗡许萨丹信息hanteras AV数字高程模型。

2.5谷仓

瓦拉tjänsterriktar SIG INTE直到下16 AR谷仓。嗡恩förälder埃勒förmyndareblir medveten OM ATT deras谷仓哈日GETT OSS personuppgifter猩猩deras medgivande,SA博尔代kontakta OSS。嗡VI insamling AV personuppgifter起价ETT谷仓下下16 AR blir medvetna OM barnets阿尔德,SA raderar VI萨丹信息起价翻servrarSåsnabbt索姆rimligen ARmöjligt。

2.6Känsligapersonuppgifter

VI BER挖ATT INTE skicka,OCH INTEavslöja,känsligapersonuppgifter(SOM t.ex. personnummer,信息OM乌尔施普龙,politiskaåsikter,宗教埃勒trosföreställningar,hälsotillstånd,genetisk信息,kriminell bakgrund,埃勒medlemskap我handelsföreningar)PA6埃勒经由Hemsidan,埃勒PA安南VAG,直到OSS。

嗡杜skickar埃勒Påannat的Sattavslöjarkänsligapersonuppgifter直到OSS NAR杜använderHemsidan,SAgodkänner杜ATT六hanterar OCHanvänder德萨känsligapersonuppgifter我enlighet MED书房哈日Sekretesspolicyn。嗡杜INTE accepterar ATT六hanterar OCHanvänderSadana表示känsligapersonuppgifter,SA斯卡都INTE安格Sadana表示känsligapersonuppgifterPåVAR Hemsida。

3.许六använderpersonuppgifter

对于ATT kunnatillhandahålla翻Tjänster

嗡杜哈日ETT KONTO埃勒använder翻Tjänster,SA根六använda迪娜personuppgifterFÖRATT:

  • driva,underhålla,administrera OCHförbättraTjänsterna;
  • kommunicera MED挖angående,OCH hantera,DITT KONTO,OM杜HAR ETT,inklusive skicka servicemeddelanden,tekniska notiser,uppdateringar,säkerhetsmeddelanden,OCHkundtjänstrelateradeOCH administrativa meddelanden;
  • hantera abonnemang杜köpt经由Tjänsterna,inklusiveföljaOCH administrera迪娜leveranser;
  • bättreförstå迪娜behov OCH intressen,OCHdärigenomskapa连接personlig upplevelse AV翻Tjänster对DIG;
  • tillhandahålla支持OCHunderhållAVTjänsterna;
  • kommunicera MED挖angåendeJOBB索姆杜侃公顷söktOCH
  • svaraPå迪娜服务relateradefrågorOCH反馈。

对于ATT kommunicera MED挖

嗡杜begär信息起价OSS,registrerar ETT KONTO,埃勒deltar我翻undersökningar,kampanjer埃勒evenemang,SA根六KOMMA ATT skickamarknadsföringrelaterad直到Företaget,vilket六哈日LOV ATT山enligt滞后。

每AUTOMATIK BOR杜INTE FA纳言marknadsföringskommunikation。嗡六VILL skickamarknadsföring直到挖,SAbehöver六FORST DITT explicitagodkännandeGENOM ATT杜aktivtväljerATT TA EMOT KOMMUNIKATION。Detta根görasPåföljande的Satt:

  • ATT至关重大杜registrerar ETT KONTO埃勒skriver UPP挖erbjudanden通过e-后,哈日杜möjlighetenATT checka我带鲁塔嗡杜VILL FA uppdateringar OCH重要信息OM TerraCycles程序OCH relaterade PR-aktiviteter。万博体育安卓app 下载杜侃TA tillbaka DITTgodkännandeNAR索姆helst。

对于efterforskning OCH utveckling

六använderpersonuppgifter索姆automatiskt samlas在ATT analysera TRENDER,administreraTjänsterna,analysera许användareROR SIGPåHemsidan,sammanställademografisk信息OM VAR generellaanvändargrupp,förbättraTjänsternaSAMT utveckla NYA produkter OCHtjänster。

对于ATTfölja拉根

六använder迪娜personuppgifterPåETT的Satt索姆六雁ARnödvändigtOCHlämpligtFÖRATTföljagällandeLAGAR,juridiskaförfrågningarOCH juridiska processer,såsomATT svaraPåstämningar埃勒förfrågningar起价myndigheter。

医学DITT medgivande

六kommer是OM DITT medgivandeFÖRATTanvändapersonuppgifter NAR dettakrävsenligt滞后,t.ex.NAR六användervissa饼干埃勒liknande TEKNIK埃勒OM六VILL skickamarknadsföring直到挖。嗡六BER OM DITT medgivandeFÖRATTanvända迪娜personuppgifter哈日杜alltid RATT ATT TA tillbaka DITT medgivande NAR索姆helst GENOM metoder索姆六愤怒NAR六BER OM medgivandet埃勒GENOM ATT kontakta OSS通过kontaktuppgifterna索姆安格斯内丹。

对于ATT skapa化名数据

六根skapa化名数据utifrån迪娜personuppgifter OCH安德拉individers personuppgifter六samlat英寸六omvandlar personuppgifter直到化名数据GENOM ATT exkludera信息索姆GOR ATT喧嚣数据侃användasFÖRATT identifiera挖,OCH六använderdenna无名数据EGNA syften Inom可能lagens RAMAR。

对于överensstämmelse,bedrägeribekämpningOCHsäkerhet

VIanvänder迪娜personuppgifterSå索姆VI雁nödvändigt埃勒lämpligtFÖRATT的(a)tillämpavillkoren索姆omfattarTjänsten;(b)中skydda翻rättigheter,VAR integritet,säkerhet埃勒egendom,OCH /埃勒DIN埃勒安德拉什;OCH(c)中skydda,utreda OCHförhindrabedräglig,skadlig,oauktoriserad,oetisk埃勒非法aktivitet。

对于NYA syften

六根använda迪娜personuppgifterFÖRsyften索姆INTE beskrivs我书房HAR Sekretesspolicyn OM德萨syften AR lagliga OCH OM anledningen AR kompatibel MED anledningen直到varför六samlar在personuppgifter。嗡六behöveranvända迪娜personuppgifterFÖRsyften索姆INTE AR relaterade直到VAD索姆安格斯HAR,SA meddelar六挖FORST OCHförklarar德LAGAR索姆möjliggörVART agerande。

Ändringar我迪娜personuppgifter

DET AR viktigt ATT personuppgifterna六哈日嗡挖AR korrekta OCH uppdaterade。Vänligeninformera OSS OM迪娜personuppgifter下嚣关系安德拉什配有OSS GENOM ATT uppdatera DITT KONTO埃勒kontakta VARkundtjänst([电子邮件保护]

4. Juridisk Grund的FÖRinformationshantering

六använder巴拉迪娜personuppgifterSå索姆拉根tillåter。六哈日ETT lagstadgatåtagandeATT informera挖嗡去juridiska grunderna索姆dikterar许六använder迪娜personuppgifter,vilket beskrivs内丹。

Kontrakt

ATT hantera信息ARnödvändigtFÖRATTutövaDET kontrakt索姆utgörbestämmelserna我Tjänsterna,埃勒FÖRATTutföraförfrågningar杜GOR innan杜skaffarTjänsterna。

Legitima intressen

Informationshantering ARnödvändigtFÖR翻legitima intressen(OCH HOS intressena tredje舞伴OCH迪娜intressen,OCH fundamentalarättigheterinskränksINTE AV德萨intressen),内翻legitima intressen inkluderar:

  • Kundrelationer
  • Försäljningsadministrering
  • Produkthantering
  • Driftoperationer
  • UtförandeAV obligatoriska kontrollerFÖRfoglighet

VI garanterar ATT VIövervägerOCH HAR我åtankepotentiellpåverkanPå挖(BADE positiv OCH是负面的)OCH迪娜rättigheterinnan VI hanterar迪娜personuppgifterFÖR翻legitima intressens头骨。VIanvänderINTE迪娜personuppgifterFÖRaktiviteter DAR翻intressenåsidosätterVAR inverkanPå挖(OM VI INTE HAR DITTgodkännande埃勒Påannat SATT AR tvingade ATT GORASåenligt滞后)。

Juridiskaåtaganden

Hantering ARnödvändigFÖRATTföljaVART juridiskaåtagande埃勒juridiskaföreskrifter。

Medgivande

我去落DAR杜GETT DITT medgivande直到hantering AV迪娜personuppgifterFÖRsyften索姆;DIREKTmarknadsföringOCH registrering我免费återvinningsprogram。NAR六AR beroende AV DITT medgivande哈日杜rättenATT DRA tillbaka detta NAR索姆helst GENOM ATT山Så索姆anvisas我Tjänsten埃勒GENOM ATT kontakta OSS。

5. NAR VI delar迪娜personuppgifter

5.1 Dotterbolag

六根KOMMA ATT德拉迪娜personuppgifter MED翻dotterbolag OCH samarbetspartners AV斯考尔索姆结巴överensMED denna Sekretesspolicy。

5.2Affärspartners

六根KOMMA ATT德拉迪娜uppgifter MED翻affärspartnersNAR杜registrerar挖我免费återvinningsprogramOCH嗡去behöverkontakta挖ATTslutföraregistreringsprocessen。六根艾文德拉迪娜uppgifter MEDaffärspartners嗡杜哈日vunnit连接tävling索姆sponsras AV瓦拉affärspartnersOCH德behöverskicka priser DIREKT直到tävlande。六kommer alltid meddela挖OM NAR迪娜uppgifter samlas在detta syfte。

5.3Tjänsteleverantörer

IT-tjänster

VI根KOMMA ATTtillhandahållatredjepartsföretagOCH individer索姆administrerar OCHtillhandahållerTjänsternaå翻vägnar(SA索姆kundtjänst,lagringsfaciliteter,analytiker,电子postleverantörer,marknadsförings-OCHdatabashanteringstjänster)埃勒SOMföljerUPP迪娜förfrågningar。六根t.ex.,användaShopifyFÖRATT driva VAR webbutik - 杜根拉萨滨海嗡许Shopifyanvänder迪娜personuppgifterHAR。六använder谷歌Analytics(分析)ATTlättareförstå许翻昆德använderHemsidan - 杜根拉萨滨海嗡许谷歌använder迪娜personuppgifterHAR。杜侃艾文väljaATT INTE德拉信息配有谷歌Analytics(分析)HAR。六använder艾文亚马逊网络服务(AWS),用于ATT driva翻hemsidor。Personuppgifterna索姆安格斯我sektion 2.1索姆samlas在AV TerraCycleFÖR万博体育安卓app 下载användning我翻Tjänsterlagras我databastjänster索姆erbjuds AV AWS索姆AR krypterade OCHständigtuppbackade。

德萨tredje舞伴根KOMMA ATTanvända迪娜personuppgifterSå索姆Företagetanvisar OCHPåETT的Satt索姆AR kompatibelt MED denna Sekretesspolicy,OCH德ARförbjudna起价ATTanvända埃勒论坛vidare迪娜personuppgifterFÖR安德拉syften。杜侃拉拉挖掘滨海OM AWSsäkerhetsstandarderHAR

六根艾文KOMMA ATTanvända迪娜personuppgifterFÖRATTtillhandahålla挖riktad reklam埃勒marknadsföring索姆杜哈日GETT喧嚣tillåtelse为止。LAR挖滨海嗡许riktad reklam funkarPå网络广告倡议(” NAI”)informativa avsnittHAR

安德拉tjänster

六använderOSS AVEN AVtjänster起价tredjepartsleverantörer索姆kommer公顷tillgång直到数据昆德索姆genomförKOP埃勒testproduktsförfrågningar。书斋喀拉信息详细信息krävsFÖRATT kunnaförberedaordrarFÖRleverans。

六använderOSS AVEN AV ETT flertaltjänster起价fraktföretag索姆kommer公顷tillgång直到数据昆德索姆genomförKOP埃勒testproduktsförfrågningar。书斋喀拉信息详细信息krävsFÖRATTutföraleveranser AVbeställdaprodukter。

六använderOSS AVEN AVtjänster起价registreradeupphämtningsfirmor索姆kommer公顷tillgång直到数据起价昆德索姆registrerar SIG我翻återvinningstjänsters。书斋喀拉信息详细信息krävsFÖRupphämtningAV avfall。

5.4 Professionellarådgivare

六根KOMMA ATT德拉迪娜personuppgifter MED professionellarådgivare,såsomadvokater,银行家,revisorer,OCHförsäkringsbolag,NAR detta ARnödvändigtFÖRATT德斯卡kunnautföra德professionellatjänster六använder起价马克。

5.5 Foglighet MED LAGAR OCHrättsväsendet;Skydd OCHsäkerhet

Företaget根KOMMA ATT德拉personuppgifter OM挖MED myndigheter埃勒representanter起价rättsväsendet埃勒PRIVATAaktörerOM dettakrävsenligt滞后,OCHöverlämna萨丹信息såsomVI雁nödvändigOCHlämpligFÖRATT的(a)följagällandeLAGAR,juridiskaförfrågningarOCH juridiska processer,såsomATTsvaraPåstämningar埃勒förfrågningar起价myndigheter;(b)中genomdriva villkoren索姆omfattarTjänsten;(c)中skydda翻rättigheter,VAR integritet,säkerhet埃勒egendom,OCH /埃勒DIN埃勒安德拉什;OCH(d)skydda,utreda埃勒förhindrabedrägeri,skadlig,oauktoriserad,oetisk埃勒非法aktivitet。

5.6Företagstransaktioner

Företaget根sälja,överföra埃勒Påannat的Satt德拉delar埃勒海拉företaget埃勒戴斯tillgångar,inklusive迪娜personuppgifter,我anslutning直到ENföretagsförsäljning(埃勒potentiellföretagsförsäljning)såsomEN sammanslagning,konsolidering,ackvisition,omorganisation埃勒försäljningAVtillgångar,埃勒我händelseAVkonkurs。嗡Såskulle SKE ATAR六OSS ATTutförarimligaåtgärderFÖRATT mottagaren斯卡ARAinnehållet我denna Sekretesspolicy。

5.7 Socialanätverkstjänster(SNS的)

Tjänsterna根innehållafunktionen ATT德拉猎Påsociala medier。嗡杜väljerATT山detta,SA kommer六tillhandahållapersonuppgifter直到Sadana表示sociala medier我enlighet MED迪娜VAL。杜erkännervetskap OCHgodkännerATT杜ENSAM巴尔ansvaret gentemot德萨hemsidor OCH ATT DET AR DITT ansvar ATT granskaanvändarvillkorenOCH sekretesspolicyn给Den relevanta hemsidan埃勒tjänsten。VI AR INTE ansvariga负责:(i)tillgängligheten埃勒exaktheten AV Sadana表示hemsidor埃勒tjänster;(ⅱ)innehåll,produkter埃勒tjänsterPA,埃勒tillgänglighetenAV,Sadana表示hemsidor埃勒tjänster;埃勒(ⅲ)DITT布鲁克AV Sadana表示hemsidor埃勒tjänster。

6.ÖverföringAV personuppgifterutanförEuropeiska ekonomiskasamarbetsområdet

Vänligennotera ATT vissa AV T万博体育安卓app 下载erraCycles dotterbolag OCH vissa伙伴OCHtjänsteleverantörerARbelägnautanförEuropeiska ekonomiskasamarbetsområdet(EEA),särskilt我州DAR TerraCycle HAR ETT KONTOR。恩överblickAV Ter万博体育安卓app 下载raCycles globalanärvarohittar杜HAR

Alltid NAR六överför迪娜personuppgifter起价EEA直到州索姆INTE ANSEStillhandahållaETT adekvat personuppgiftsskydd AV Europeiska kommissionen,kommeröverföringenalltid ATTfölja连接AVföljandesäkerhetsföreskrifter索姆AV Europeiska kommissionen ANSES GE adekvat skydd AV personuppgifterna,SOMkrävsAV Europeiska Unionensdataskyddsförordning:

  • landet索姆六skickar personuppgifterna直到侃翻godkäntAV Europeiska kommissionen
  • mottagaren哈日signerat ETT kontrakt baserat PA“modellavtalsklausuler” SOMgodkäntsAV Europeiska kommissionen,DAR德阿塔尔SIG ATT skydda迪娜personuppgifter,埃勒
  • NAR mottagaren befinner SIG我美,德根带翻certifierad medlem我GRUPPEN欧盟和美国隐私保护。

在安德拉omständigheter,根六MED juridisk RATTöverföra迪娜personuppgifterutanför欧罗巴。我ALLA下降,码头,SA kommer samtligaöverföringarAV迪娜personuppgifter ATTföljagällandedataskyddslagar。

7.迪娜VAL

FAåtkomst为止,uppdatera,korrigera埃勒radera迪娜personuppgifter

阿拉索姆哈日ETT KONTO居屋Företaget根granska,uppdatera,korrigera埃勒radera personuppgifternaPåderas KONTO GENOM ATT logga以pA kontot。阿拉索姆哈日ETT KONTO居屋Företaget根AVEN kontakta OSS支持ATTutföraDET ovannämnda,埃勒OM杜哈日särskildaförfrågningar埃勒funderingar。

Omdömen

嗡杜GETT OSStillåtelseATTläggaUPP ETTomdömePåVAR Hemsida,男人VILL uppdatera DET埃勒radera DET,vänligenkontakta OSS。

嗡人INTE VILL德拉新浪personuppgifter

六AR bundna AV滞后ATT samla在迪娜personuppgifter,埃勒NAR六behöverpersonuppgifterFÖRATT kunnatillhandahållatjänsten直到挖。嗡杜INTEtillhandahållerpersonuppgifter NAR杜blir ombedd OM detta(埃勒OM杜senare BER ATT FA德萨raderade),SA根六INTEtillhandahålla挖TjänsternaOCH根behövaSTANGA DITT KONTO。六kommerberätta对DIG维尔卡personuppgifter杜马斯特安格FÖRATT kunnaanvändaTjänsternaGENOM ATThänvisa直到ATT信息详细信息krävs我Tjänsterna埃勒Påliknande的Satt。Likaså根杜behöva安格särskildapersonuppgifter OM杜VILL增量我tävlingar,undersökningar,埃勒OM杜VILL kontakta VARkundtjänst([电子邮件保护])MEDklagomål埃勒förfrågningar。六informerar挖NAR Sadana表示personuppgifterkrävs。

8.Säkerhet

六vidtar flera organisatoriska,tekniska OCH fysiskaåtgärderFÖRATT skydda personuppgifterna六samlar中,在八德överföringenOCH ATT至关重大VI mottagit马克。德萨inkluderar,男人AR INTEbegränsade至:

  • Tvinga API:S(REST OCH发布/订阅)ATT arbeta超过krypterade portar(HTTPS OCH TLS)。
  • Datakryptering Mellan的tjänsterInom可能去cloudbaserade systemen索姆användsAV TerraC万博体育安卓app 下载ycle。
  • Filkr​​yptering超过filservrar。
  • Striktbegränsadåtkomst我produktionsmiljöer。

码头Så根INGENsäkerhetgaranteras至100%,OCH六根INTE garantera ATT迪娜personuppgifter AR helt沙克拉。六följergällandeLAGAR OCHföreskrifter索姆kräverATT六meddelar挖NAR迪娜personuppgifter根公顷komprometterats索姆ETT resultat AV brister我翻säkerhetsåtgärder。

9.安南viktig sekretessinformation

Tredjepartshemsidor OCHtjänster

Tjänsten根innehållalänkar直到安德拉hemsidor OCHtjänster。德萨länkarAR INTE ENpåskrift,autentisering埃勒表示AV ATT六samarbetar MED denna tredjepart。六utövarINGEN KONTROLL超过tredjepartshemsidor埃勒tjänster,OCH六AR INTE ansvarigaFÖRderas handlingar。安德拉hemsidor OCHtjänsterföljer安德拉Regler公司gällandeanvändningOCH delning AV personuppgifter索姆杜uppger直到马克。六uppmuntrar ATT杜激光安德拉hemsidors sekretesspolicys NAR杜besökerDEM OCHanvänderderastjänster。

Användargenereratinnehåll

六根KOMMA ATTtillgängliggöraPå翻Hemsidor,埃勒斯里兰卡为止,funktioner索姆后来挖德拉信息网上(t.ex.,PA论坛,喋喋不休,fildelning,事件等)。瓦尔uppmärksamPA,NAR杜frivilligt delar personuppgifter网上,ATT信息详细信息blir offentlig OCH根samlas在OCHanvändasAV安德拉。六哈日INGEN KONTROLL过,OCH焦油inget ansvar因为,användning,förvaring埃勒spridning AV Sadana表示offentliggjorda personuppgifter。GENOM ATT publicera personuppgifter在线我offentliga论坛阚杜发ovälkomnameddelanden起价安德拉舞伴。

10. Datalagring

六lagrar INTE personuppgifterlängre的VAD六tillåts山enligt滞后,OCHSå兰格索姆ARnödvändigtAV relateradehanteringsskäl。Lagringsperioden berorPåvilken典型AV personuppgifter DET GALLER,dessas syften,OCHgällandeLAGAR。DäravvarierarlängdenberoendePåvilken信息DET GALLER。

Generellt lagrar六迪娜下tiden杜använder翻Tjänster埃勒Så兰格六哈日连接anledning ATT山detta,OCHdärefter,SA兰格六马斯特OCHtillåts山detta enligt滞后personuppgifter。

六raderar personuppgifterna至关重大ovannämndlagringsperiod埃勒NAR杜BER OSS radera迪娜personuppgifter,OM detta ARmöjligt。

嗡杜VILL女杰滨海嗡许兰格六sparar specifik数据,vänligenskicka ENförfrågan直到[电子邮件保护]

11.迪娜rättigheter

RättenATT informeras。杜哈日rättenATT informeras。六informerar挖OM anledningarna直到varför六hanterar喧嚣数据,NAR六första敢跟kontaktar挖。

Rätten直到åtkomst。杜哈日rättenATT FAbekräftelse起价OSS huruvida迪娜personuppgifter hanteras埃勒INTE,OCH,OMSåAR fallet,哈日杜rättenATTbegäraOCH FAåtkomst直到迪娜personuppgifter。

RättenATT DRA tillbaka medgivande。NAR六哈日BETT OM DITT medgivandeFÖRATT hantera迪娜uppgifter,根杜DRA tillbaka detta medgivande NAR索姆helst GENOM ATT kontakta OSS通过kontaktuppgifterna内丹。嗡杜INTElängreVILL FA翻reklammeddelanden,根杜艾文NAR SOM helstanvända“Sluta prenumerera”-länkenlängstNER我Sadana表示mejl。ATT DRA tillbaka DITT medgivande根乐达至begränsningar我翻Tjänster。

Rätten直到korrigering。杜哈日rättenATTbegäraATT六rättarinkorrekta personuppgifter OCH杜哈日rättenATTtillhandahållakompletterande信息ATT korrigera inkorrekta personuppgifter。

RättenATTinvända。我vissa下降哈日杜rättenATTinvända直到hantering AV迪娜personuppgifter,inklusive数据relaterad直到profilering。杜哈日艾文rättenATTinvända直到fortsatt hantering AV迪娜personuppgifter我去落SOM萨丹数据哈日använtsFÖRDIREKTmarknadsföring。六kommer DA INTElängreATT hantera迪娜personuppgifter OM六IN​​TE哈日tvingande legitima斯考尔至ATT山SA,OCH OM德萨斯考尔vägertyngre的迪娜rättigheter,埃勒AV juridiska斯考尔。

RättenATTbegränsahantering。杜哈日rättenATTbegäraATT六begränsarhanteringen,根据EN威斯期间OCH /埃勒我särskildasituationer,t.ex.杜至关重大begärtbekräftelseAV korrektheten AV personuppgifter,埃勒NAR杜bestridit korrektheten,埃勒FÖRATTförhindraATT六raderar personuppgifter NAR personuppgifterna INTElängrebehövsAV OSS,男人fortfarandekrävsFÖRjuridisk太烂,埃勒NAR VAR hantering AV uppgifterna AR olaglig。Begränsningar我hantering根乐达至begränsningargällande许杜侃använda翻Tjänster。

Rätten直到dataöverföring。杜哈日rättenATT发去personuppgifter六哈日registrerade嗡挖我ETT strukturerat格式OCH杜HARrättenATT(拉塔OSS)överföraSadana表示personuppgifter直到连接的extern kontrollant。

Rätten直到radering。杜哈日rättenATT FA personuppgifter六hanterar嗡挖raderade起价VARA系统OM personuppgifterna INTElängreARnödvändigaFÖRrelevanta syften,OM六olagligen哈日hanterat persondata埃勒嗡杜哈日nekat直到medgivandeFÖRDIREKTmarknadsföring。杜哈日dessutomrättenATT radera信息嗡杜drar tillbaka medgivande埃勒INTEinstämmerMED VAR hantering索姆angetts ovan,OM六IN​​TE哈日legitima斯考尔至ATT INTE radera personuppgifterna。DET根uppstå下降DAR六INTE omedelbart根radera阿拉kopior起价翻servrar OCH备份系统DET至关重大ATT活跃数据哈日raderats。Sadana表示kopior斯卡raderasSåsnabbt索姆rimligen ARmöjligt。

RättenATT INTE翻föremålFÖRautomatiserat individuellt beslutsfattande。杜哈日rättenATT INTE翻föremålFÖRETT beslut索姆enbart baseratsPåautomatiserad hantering。

Rätten直到klagomål。

六hoppas ATT第六根uppfylla阿拉förfrågningar杜哈日嗡许六hanterar迪娜personuppgifter。嗡杜HAR NAGRAinvändningarOM许六hanterar DIN数据,SA根杜kontakta OSS经由kontaktuppgifterna索姆安格斯内丹。嗡杜哈日invändningar索姆INTE哈日behandlats,SA哈日杜AVENrättenATT kontakta喧嚣lokala dataskyddsmyndighet。六hoppas ATT detta INTE kommer翻nödvändigt,OCH六VILLförsäkra挖OM ATT六kommer山VART ytterstaFÖRATT萨阿拉问题杜侃绳扣公顷MED OSS。GA直到http://www.datainspektionen.se/FÖRATT女杰聚体。

12. Kontaktuppgifter

嗡杜VILLutöva纳言AV迪娜rättigheter索姆nämnsovan,埃勒OM杜哈日frågor埃勒klagomålOM书房HAR policyn埃勒胡尔迪娜personuppgifter hanteras,vänligenkontakta OSSPånågotAVföljande的Satt:

万博体育安卓app 下载TerraCycle欧洲
Sabichi套房,5沃兹沃思路。
Perivale,米德尔塞克斯。
英国,UB6 7JD

Brev:[电子邮件保护]

13. Policyuppdatering(V2.1)

书斋喀拉Sekretesspolicyn uppdaterades senast我januari 2020